Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Creative Scrappers # 259...Happy & sweet!

Καλησπέρα!

αυτή την σελίδα την ευχαριστήθηκα πολύ! Ήξερα απ' την αρχή πως θέλω να είναι και αυτό βοήθησε πολύ. Βοήθεια μεγάλη φυσικά ήταν και το sketch των Creative Scrappers!




και η δική μου σελίδα
this is my take on the sketch


and some close ups



Στην φωτό η Ανδριάνα, γυρίζοντας από διακοπές, έχει αναστατώσει το βαγόνι του τρένου! Γελάει, φωνάζει , τραγουδάει, πηδάει στα καθίσματα...και οι επιβάτες γελούν μαζί της!! Είναι τόσο κουρασμένη από το καράβι αλλά το χαμόγελο είναι ακόμα μεγάλο!!


Το αγαπάω αυτό το χαμόγελο!! <3
 

Το μπλουζάκι της Ανδριάνας  με οδήγησε στα κύρια χρώματα της σελίδας: μωβ και πράσινο ανοιχτό!  Έπαιξα λοιπόν με χρώματα, mists, gesso, modeling paste ξυλομπογιές, νερομπογιές και πολλά scrap! Η μικρή γκέισα είναι από την συσκευασία μιας κούπας της Ανδριάνας, οι "κορνιζούλες" τύπου Polaroid από τις κάρτες σ' ένα επιτραπέζιο των κοριτσιών ένα tag από ένα φόρεμο δικό μου.. τα λουλουδάκια στις κορνιζούλες είναι από washi tapes ... κόλλησα την ταινία σε χαρτόνι, έκοψα με το puntch και ξεκόλλησα το χαρτόνι..

Βιάστηκα λιγάκι στο κόλλημα... :-)

Ευχαριστώ που είστε εδώ,

Thanks for stopping by,

Vasso







2 σχόλια:

  1. Ομολογώ, πρώτη φορά ερχομαι στο μπλογκ σου, αλλά χαρηκα πολύ γιατί βλεπω χαρουμενες συνθέσεις, που λένε την ιστορία τους!!! Μπράβο Βάσω μου ... τώρα που σε 'βρηκα' θα περνάω συχνά!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή