Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Scrap n' create...new friends!

Καλησπέρα!!

πολύ όμορφα νέα για πολλούς φίλους του Scrapbooking στην Ελλάδα!! Ένα καινούριο blog γεννήθηκε και έχει νονούλες τις πιο ταλαντούχες κοπέλες!! Ελάτε λοιπόν να παίξουμε μ' αυτή την όμορφη ομάδα!

http://scrapsnpiecesgr.blogspot.gr/2014/02/february-challenge.html

 Πρώτη πρόκληση για αυτό τον μήνα τι άλλο? Νέο !! 

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν στις διακοπές μας στο Βόλο γνωρίσαμε νέους φίλους...παίξαμε, γελάσαμε, φάγαμε μαζί και γεμίσαμε τις πιο όμορφες μέρες του χρόνου παρέα! Σ' αυτή την φωτό τα παιδιά πίνουν λεμονάδα που ο καινούριος φίλος μας ο Αστέρης έφτιαξε για όλους!! Είναι μαγικό το πώς τα παιδιά γίνονται αμέσως παρέα δεμένη και αγαπημένη!








 Αυτή είναι λοιπόν η σύνθεσή μου!! Καλή αρχή με πολύ δημιουργικότητα και όμορφες στιγμές!

Βάσω
 

11 σχόλια:

  1. Βάσω μου ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Αλλά βρε θηρίο, πότε πρόλαβες; Νυχτοπούλι κι εσύ ε;;; Η σύνθεση σούπερρρρρρ τα χρώματα τόσο ζωντανά που σου φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση!!! και η φωτογραφία καταπληκτική! Σ' ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας αυτό το μήνα! Και υποσχέθηκα δωράκι σε όποια κάνει ποδαρικό οπότε στείλε μου τη διεύθυνσή σου στο scrapsnpiecesgr@gmail.com Φιλιάάάάάά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι απίθανα πολύχρωμο ποδαρικό είναι αυτό! Απίθανη σύνθεση, μοναδικά χρώματα και τεχνικές και μια φωτογραφία καταπληκτική! Μπράβο σου Βάσω! και ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασω μου με εκανες να μεγαλωσω τη συνθεση σου και να απολαύσω τα χρώματα, τα διακοσμητικα, ακομα κ το καρω υφασμα, ολα υπεροχα για την υπεροχη φωτογραφια που διαλεξες! Χαίρομαι πολυ για την συμμετοχη σου κ την διάθεση σου να παιξεις μαζι μας!! Καλες Δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βάσω η φωτο ειναι λατρεμενη αλλα το background σου ειναι ολα τα λεφτα! Σε ευχαριστούμε πολυ για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nα μια γλυκιά σύνθεση που εκπέμπει παιδικότητα και ανεμελιά ...με πανέμορφα δροσερά χρώματα ...και συνδίασες και τόσα πολλά διαφορετικά υλικά με μεγάλη αρμονία, μπράβο σου !!
    Τι όμορφη παρέα στη φωτογραφία, φαίνεται πως το καλοκαίρι σας περάσατε αξέχαστες στιγμές !! Και μάλλον ο Αστέρης την πέτυχε την λεμονάδα, γιατί βλέπω ειλικρινή χαμόγελα στα πρόσωπα των φίλων του!! Χάρηκα πολύ που έπαιξες μαζί μας σε αυτή την πρωτη πρόκληση Βάσω!! Καλό Σαββατοκύριακο να χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχη σύνθεση και φανταστικά χρώματα!!Μπράβο Βάσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι χαρούμενη σύνθεση, Βάσω!!!!!!!!!!!!!! Φωτεινή, παιδική, γεμάτη φως! Δεν έχω λόγια! Μπράβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η σύνθεσή σου με κάνει να δώ το " χρώμα " με ΝΕΟ μάτι!!! Είναι κάτι που δε θα βρείς συχνά στις δικές μου δημιουργίες όμως το θαυμάζω ιδιαίτερα στις δημιουργίες των άλλων σε γεμίζει αισιοδοξία με μια ματιά και μόνο!!! Μπράβο σου Βάσω και ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βάσω μου, η σύνθεση σου είναι ΦΟΒΕΡΗ!!!!Μου αρέσουν τα πάντα!!!Φοβερός συνδυασμός χρωμάτων και λεπτομερειών!!!!πολλά μπράβο!!!ευχαριστούμε πολύ για το ποδαρικό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απίθανοι συνδυασμοί, τέλειο misting, φοβερές λεπτομέρειες! Βάσω μου, σε ευχαριστούμε για το ποδαρικό και εύχομαι όλες μας οι συμμετοχές να είναι τόσο όμορφες όσο η πρώτη μας! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πολύ ωραίο το αποτέλεσμα που βλέπω κι αυτές οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή