Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Mini album for "our" teacher!

καλησπέρα!


ετοίμασα ένα μίνι αλμπουμ για την δασκάλα της κόρης μου την Μαρία.

Είναι ο άνθρωπος που  παρέλαβε τα μικρά μας παιδάκια στην πρώτη δημοτικού και με πολύ αγάπη πέρασε μαζί τους δυο χρόνια!! Τα παιδιά την αγαπούν πολύ για την γλυκύτητά της και την υπομονή της..τον καλό της λόγο και το πόσο δίκαιη είναι μέσα στην τάξη...Ο τρόπος που αγκάλιασε το κάθε παιδί είναι υποδειγματικός..Εκπαιδευτικός με ζήλο και αποτελεσματικότητα αλλά και θέληση να "σκύψει" πάνω από κάθε παιδάκι ξεχωριστά!  Η ίδια λέει ότι έτυχε σε πολύ καλό τμήμα με υπέροχα παιδιά..είμαι σίγουρη όμως ότι το ίδιο λέει κάθε χρόνο!!

Της ετοίμασα λοιπόν ένα μικρό αλμπουμάκι με δεκατέσσερεις σελίδες..όσες και τα παιδιά του τμήματος..εκεί το κάθε παιδάκι θα γράψει ή θα ζωγραφίσει κάτι στην δασκάλα του!


Την ευχαριστώ πολύ λοιπόν για την κάθε μέρα που αγκάλιασε τα παιδιά μας, για την κάθε μέρα που το παιδί μου έμπαινε χαρούμενο σπίτι, για την κάθε φορά που άκουγα "έχουμε φοβερή δασκάλα εμείς" και για εκείνη την ημέρα που, χωμένη πίσω από κάποια θρανία για να βοηθήσω σε μια γιορτή , άκουσα κάποια παιδιά να την φωνάζουν μαμά... παρασυρμένα από την γλυκιά και τρυφερή της παρουσία..




Σας ευχαριστώ που είστε εδώ,

Βάσω

2 σχόλια:

  1. Τι ωραίο δώρο !!! Η δασκάλα σας θα ξετρελαθεί είναι σίγουρο !!! Μπράβο Βασω, και καλή αρχή με τα μινι άλμπουμ !!
    (....και του χρόνου εύχομαι να έχετε μια εξίσου καλή δασκαλα.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπεροχο δωρο,με κοπο και αγαπη!!πολυ ομορφο!!μπραβο Βασω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή