Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Scraps n' pieces...Sea!

Καλησπέρα!

καλό καλοκαίρι επισήμως!

 τα σχολεία έκλεισαν, τα πιτσιρίκια ούτε καν το πιστεύουν...γυρνούν γύρω-γύρω μην ξέροντας τι να κάνουν τον καινούριο ελεύθερο χρόνο τους!! το σπίτι γέμισε επιθυμίες για ταξίδια, επισκέψεις, βουτιές,  μαγιώ και μάσκες!! και βέβαια άααπειρες προτάσεις για το που θα ταξιδέψουμε λες και είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο!! χαχαχα είναι ωραίος αυτός ο παιδικός κόσμος που όλα είναι εύκολα και όλα εφικτά!! μακάρι να τα μπορέσουν όλα στην ζωή τους όσα φαντάζονται και ονειρεύονται!! και αν όχι...εγώ πάντα θα θυμάμαι τις άπειρες ώρες που πέρναγα με την αδελφή μου σχεδιάζοντας ξανά το σπίτι για να μοιάζει με της Χάιντι, ζητώντας πισίνες και συντριβάνια στο μπαλκόνι και ξύλινη σκάλα για το πατάρι!! και την μητέρα μας που ποτέ δεν μας είπε όχι...

είναι μια όμορφη εποχή το καλοκαίρι και όχι μόνο λόγω καιρού... οι αλλαγές είναι πολλές και η ζωή μας ομορφαίνει ..αλλιώς! είναι λοιπόν μια αγαπημένη μου εποχή το καλοκαίρι ( για να είμαι ειλικρινής όχι η πιο αγαπημένη αφού και το φθινόπωρο το αγαπώ πολύ! ) για χάρην όμως της πρόκλησης του Scrap n' pieces έγινε my favourite season!!

αυτό είναι και το θέμα της πρόκλησης:   My favourite...


Χρησιμοποίησα το σκέτς του sketchabilities που μου άρεσε πολύ και τον αγαπημένο μου συνδιασμό κόκκινο μπλέ! Η φωτογραφία είναι στο Πήλιο περιμένοντας το καραβάκι για Σκιάθο!


το σκετς



και η δική μου σελίδα



και μια κοντινή



ευχαριστώ που είστε εδώ! καλό καλοκαίρι σε όλους!!


Βάσω






13 σχόλια:

  1. Βασω μου γίνεσαι ολοένα και καλύτερη!!!!Η σύνθεσή σου μια γλύκα!Το backround σου πολύ ωραίο και η φωτογραφία με κάνει να ονειρεύομαι τις διακοπές μου!!!!Καλή επιτυχία σου εύχομαι και ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο Sketchabilities!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Wow your fast!!! it's a beauty! Thanks for using sketchabilities.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρα πολύ όμορφη σελίδα, Βάσω!!!! Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι συνδύασες μασκες (φυσικά) και το layering, και τα χρώματα και όλα!!! Μια υπέροχη καλοκαιρινή σελίδα! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ Βάσω!! τέλειες τεχνικές και καλοκαιρινά χρώματα μας κάνουν να ονειρευόμαστε καλοκαιρινές διακοπές....μπράβο σου κορίτσι και ευχαριστούμε που έπαιξες και αυτόν τον μήνα μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απίθανη σελίδα Βάσω!!Και μυρίζει καλοκαίρι!!!Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. WOWOW so beautiful and thanks for using sketchabilities !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ ναι Βάσω μου...το καλοκαιράκι τι ωραίο που έιναι !! Οι πιο καλές μας αναμνήσεις είναι πάντα καλοκαιρινές!!! Λατρεύω το κόκκινο- μπλε ....αλλα και το μπλε της θάλασσας στη φωτογραφία σου !!! Μου αρέσει πολύ αυτή η σύνθεση, αγκυρούλες, φακελάκια αεροπορίας , φωτογραφικές μηχανούλες ... διακοπές στολισμένες στο χαρτί !!! Σκέτη ομορφιά!!!
    Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φανταστικη η σελίδα σου Βάσω μου!!!υπέροχο στήσιμο και χρώματα!!!ευχαριστούμε πολύ που επαιξες μαζι μας στο SCRAPS N'PIECES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βάσωωωω τι τέλεια σελίδα, χαρούμενη, ζωντανή, σε κάνει να χαμογελάς!!! Πολύ μ' αρέσει, μπράβο κοριτσάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ομορφη καλοκαιρινη και γεματη χρωμα!!! καλη επιτυχια σου ευχομαι ! ευχαριστουμε για τη συμμετοχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Love this the photo is amazing. Thanks for playing along with Sketchabilities

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Great page and the photo is gorgeous
    tks for playing with us at Sketchabilities
    xx
    Leila

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ όμορφη η σελίδα σου Βάσω, μου αρέσει τρελά το μικρό φακελάκι με το μπλε washi tape, και ο συνδυασμός των χρωμάτων super!
    Ευχαριστώ πολύ για τα ωραία σχόλια που αφήνεις στο blog μου, το εκτιμώ πολύ... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή