Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Scrap n' pieces... life!

Καλησπέρα!!

γρήγορη πολύ γρήγορη ανάρτηση σήμερα..μια σελίδα μου που έγινε πολύ αγαπημένη ..



τη φωτογραφία την βρήκα στο pinterest..ψαχουλεύοντας για την αγαπημένη μου Cuba!! Ο πιτσιρικάς διασκεδάζει τους περαστικούς παίζοντας μουσική με ένα στυλ φοβερό!! Τέτοιες σκηνές είναι συνηθισμένες στην Κούβα της μουσικής και της χαράς! Εύχομαι να ξαναβρεθώ σύντομα στην χώρα που αγάπησα πολύ για τους ανθρώπους, την φύση και την ζωή τους!! Οι αναμνήσεις είναι πολύ ζωντανές και οι φωτογραφίες μας μυρίζουν ακόμα θάλασσα, υγρασία και πούρο...


Μ' αυτή την σύνθεση συμμετέχω στην πρόκληση του http://scrapsnpiecesgr.blogspot.gr/ που έχει σαν θέμα τα ...αρσενικά!! Χρησιμοποίησα το σκέτς του http://sketchabilities.blogspot.gr/ που όπως πάντα είναι καταπληκτικό!



















Αυτά για σήμερα!! εύχομαι να είστε καλά!!


ευχαριστώ που είστε εδώ,

Βάσω

13 σχόλια:

  1. Σούπερ Βάσω!!!Και ωραία φωτο διάλεξες!!!Και πέτυχες και ένα δύσκολο συνδυασμό!!!!Μπράβο και καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. How perfect is that! the design paper is beautiful, however not easy to create with coz so intense pattern, but you managed that with easy! Thanks for playing with Sketchabilities again!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραια συνθεση Βσω , πολυ ομορφη επιλογη φωτογραφιας και τελεια συνδυασμενη με το χαρτι,ολα τοσο αρμονικα!καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. This is very beautiful! And the photo is great! Love it! Thanks for playing along with us at Sketchabilities!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για άλλη μια φορά με αφήνεις με το στόμα ανοιχτό με τους δύσκολους συνδυασμόυς σου και τις τόσες λεπτομέρειες που ανακαλύπτω χαζεύοντας τις σελίδες σου! Εύχομαι σύντομα να γυρίσεις στον μαγικό αυτό τόπο και ίσως να τον γνωρίσεις και στα κορίτσια σου! Καλή επιτυχία και ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου! Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βάσω μου αυτή τη φορά πέτυχες το ακατόρθωτο !! Με αυτό το χαρτί που έβαλες για φόντο εγω δεν θα κατάφερνα ούτε ένα κουμπί να αναδείξω.... κι ομως, το αποτέλεσμα σου είναι πραγματικά απίθανο !!! Στην Κούβα δεν έχω πάει, ταξιδεύω όμως στιγμιαία εκεί στην άκρη του δρόμου με τον μικρό να παίζει τα κρουστά του και γύρω γύρω πεταλούδες να χορεύουν ... πολύ μου άρεσε η αίσθηση της σύνθεσης σου ! Ευχαριστούμε πολύ πολυ για τη συμμετοχή σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε Βασω μου τι όμορφη σελίδα ειναι αυτη που έφτιαξες!!!!!!!Παλι!!!!Εγινε νομίζω η αγαπημένη μου απο τις δικες σου!!!!Δυσκολος συνδυασμός κι εσύ όμως τα κατάφερες παρα πολυ καλα!!!Αγαπώ τα πάντα σε αυτην τη σελίδα κάθε λεπτομέρεια!!!!Καλη σου επιτυχία αγαπημένη και ευχαριστουμε που έπαιξες και πάλι μαζί μας στο Sketchabilities!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. love that photo, looks like it is right out of a magazine, beautiful layers thank you for joining in with us over at Sketchabilities.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βασω τι να πω? Αυτο το χαρτι με αυτη τη φωτο και αυτο το στησιμο? Οντως μοαιζει ακατορθωτο αλλα εσυ το καταφερες! Συγχαρητηρια κι ευχαριστουμε που επαιξες μαζι μας στο SnP!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κι εγώ θα συμφωνήσω ότι δεν θα τολμούσα καν να δοκιμάσω με αυτό το χαρτί για φόντο αλλά εσύ μας απέδειξες ότι ο τολμών νικά!!! Μπράβο Βάσω, λατρεύω φωτό, σούπερ αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βάσω μου τι ωραια συνθεση μπραβο σου!!! Ναι μεν στην αρχη το χαρτι κανει μπαμ αλλα μετα το ξεχναω κοιτωντας ολα τα υπόλοιπα. Ευχαριστούμε για την συμμετοχη σου στο snp!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βάσω μου , θα συμφωνήσω με όλα τα παραπάνω. Δύσκολο φόντο αλλά μαγικά συνδυασμένο, δίνει την αίσθηση του εξωτικού. Μπράβο σου! Ευχαριστούμε που παίζεις μαζί μας στο SNP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή