Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

With you..scrap n' pieces!

Καλησπέρα!

Αυτό τον μήνα συμμετέχω στην πρόκληση του Scrap n' pieces  ...την πρώτη για το 2015!!! Το θέμα της πρόκλησης ...θεά τύχη και εγώ αισθάνομαι παραπάνω από τυχερή για τα δύο υπέροχα κοριτσάκια μου! <3

Μου άρεσε η αντίθεση του μαύρου με το έντονο μπλε που φαίνεται στην φωτογραφία και αυτά τα χρώματα χρησιμοποίησα στη σελίδα μου!




και μια πιο κοντινή φωτογραφία




Ευχαριστώ που είστε εδώ,


Βάσω

8 σχόλια:

  1. όντως φοβερός ο συνδυασμός του μαύρου με το μπλέ! φοβερή σύνθεση με φοβερές αντιθέσεις! ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας για την πρώτη μας πρόσκληση του 2015!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάσω, τι όμορφη σελίδα!!!!!!!!!!! Μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ!!!! Ο συνδυασμός χρωμάτων που επέλεξες άπαιχτος!!
    Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, φανταστική κ αυτή η σελίδα, μπράβο σου Βάσω! Ευχαριστούμε για αυτήν την υπέροχη συμμετοχή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωωωω ναι....ΠΟΛΥ μου αρέσει Βάσω !! Πραγματικά είσαστε ολες ασορτί στη φωτογραφία με τα μπλε σας, έδεσε τέλεια με τα χρώματα της σύνθεσης !! Πολύ ωραίο το layout, έτοιμο καδράκι !!! Καλή χρονιά σας έυχομαι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ δυνατός ο συνδυασμός χρωμάτων σου Βάσω και μου αρεσει που επαιξες με υλικά. Ευχαριστουμε που επαιξες μαζί μας! Καλή χρονια και να χαιρεσαι το όνομα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φοβερό το αποτέλεσμα Βάσω μου! Χαίρομαι που χρησιμοποιεί κ το mixed media τελευταία σου πάει! Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας με αυτή την φοβερή σύνθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α! έγραψες δεν το συζητώ, τί υπέροχη συνθεση είναι αυτή!!!! το ποσο σε ενέπνευσε η φωτογραφία φαινεται! πραγματικα απο τις αγαπημένες μπράβο σου!!! Καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή