Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Scrap n' pieces...inspired!

 Καλησπέρα!


μα πόσο μου άρεσε το mood board που ετοίμασε η Βάλια αυτόν τον μήνα στο Scrap n' pieces ! Χρώμα ζωντανό αλλά όχι έντονο το τυρκουαζ και ένας συνδιασμός πολύ classy! Ό,τι ακριβώς θα ταίριαζε στη Βάλια μας!


















Υπέροχο πραγματικα! Και ενώ αρχικά μου θύμισε Κούβα και κάποιες τέτοιες παλιές καρέκλες με φόντο τοίχους τυρκουάζ τελικά ερωτεύτηκα αυτή την γραφομηχανή που βρήκα στο ίντερνετ...Παλιά αγάπη η γραφομηχανή ...τα πρώτα πλήκτρα που έπιασα και έμαθα να γράφω! Ακόμα θυμάμαι τις γρατσουνιές στα δάχτυλα και τη δύναμη που έβαζα για να φτάσει το κάθε ψηφίο να τυπωθεί..Σε μια παλιά γραφομηχανή σκάρωσα τις πρώτες μου ιστορίες και ήταν αλήθεια μεγάλη χαρά να βλέπεις τις λέξεις σου να παίρνουν μορφή μια μια μπροστά σου...και εκείνος ο άτυπος αγώνας να ξεπεράσουμε τις 220 λέξεις το λεπτό... .Και βέβαια η αγωνία ότι εδώ δεν χωρούν λάθη..ό,τι έγραψες , έγραψες..άλλη αίσθηση η γραφομηχανή...

Και επειδή θυμήθηκα την Βάλια με τα "πειραγμένα" της λουλούδια..και αφού γκλίτερ δεν έχω..χρησιμοποίησα ένα χρυσό μανό για να πειράξω λίγο τα λουλούδια..:-) 






I used some prima flowers so I play at May's Prima Product Pic with this moodboard! I love teal!


PPPMAY2015




( μιρκή ατυχία που ανακάλυψα μόλις ανέβασα τις φωτογραφίες..το inspiration έχασε κάπου την αρχή του!! :-) )


Όπως και να έχει ήταν μια σελίδα που χάρηκα πολύ :-)



Σας φιλώ,

Βάσω










9 σχόλια:

  1. Τι ομορφη ερμηνεία του moodboard, Βάσω μου!!! Μου αρέσει παρα πολύ που μπορείς να εναλλάσσεις τα στυλ με τόση ευκολία! Και μοντέρνο και ρομαντικό και βιντατζ και απ' ολα! Μπράβο, ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη σελίδα Βάζω!!!ωραία χρησιμοποίησες τα χρώματα!!!!Μπράβο!!!!Καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ομορφη σελιδα Βασω μου ! Οντως τα χρωματα πολυ ωραια κ η φωτο ταιριαζει απολυτα ! Τα πειραγμενα λουλουδια σου φοβερα!Καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολύ όμορφη η σελίδα σου Βάσω μου!!!!Λατρεύω το πώς χρησιμοποιείς τα χρώματα,συνδυσμούς πολύ ιδιαίτερους!!! Σ ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταπληκτική σελίδα Βάσω!!!Μου άρεσε και η πηγή της έμπνευσής σου....Πραγματικά η γραφομηχανή είναι άλλο πράγμα...Καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπεροχη σελίδα, μπράβο Βάσω! !! Σου πάει πάρα πολύ αυτό το στυλ! !!! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλλη μία υπέροχη σελίδα! Εννοείται οτι μου αρέσει πολύ όλο αυτό το white space, και τρελάθηκα και με τις πιτσιλιές σου! είναι τόσο οργανωμένες! χιιχ! Ευχαριστούμε Βάσω για την υποστήριξη και την συμμετοχή σου και αυτόν τον μήνα! Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλλη μια ομορφη σελίδα Βασω, εξελισσεσαι με καθε δημιουργια! Ευχαριστουμε που επαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειναι τέλεια η σελίδα σου Βασω μου, το μανό δε εκανε άψογη δουλειά!!! Αυτες οι μικρούτσικες πορτοκαλί ψηφίδες επίσης είναι φανταστικές, πολύ μου άρεσαν!! Ευχαριστούμε πολύ πολύ για την συμμετοχή σου, φιλιά σου στέλνω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή