Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Crafty Life Challenges...Summer is here!!

Καλησπέρα...

    Αν και οι ρυθμοί ακόμα είναι χειμωνιάτικοι για εμάς δυστυχώς, το καλοκαίρι είναι εδώ..υπέροχο μπλε Ελληνικό καλοκαίρι ...Με όλες τις όμορφες θάλασσες να μας καλούν με την αύρα τους, όλα τα αρώματα να πλημμυρίζουν τις μέρες μας, την ζέστη που κάνει την πόλη αφόρητη και τους φίλους που είναι από καιρό ξεσηκωμένοι για διακοπές!!


   Δύσκολο να μην ακολουθήσεις τους ρυθμούς του καλοκαιριού στην Ελλάδα...Οι μέρες είναι αλλιώς, η πόλη είναι αλλιώς...Τα ρολόγια αρχίζουν να τεμπελιάζουν και το γραφείο φαίνεται μικρό, στενό..και άχρωμο για να χωρέσεις...Όλα σου θυμίζουν ότι δεν πρέπει να είσαι εδώ..Θες λίγο τα πολύχρωμα σανδάλια σου, θες λίγο το άρωμα από το αντηλιακό σου...θες λίγο και τα πιτσιρίκια με τα πολύχρωμα φορέματα και την τρελή διάθεση....είσαι ήδη αλλού. Το ξέρω. :-)


   Αυτές τις στιγμές θες να φυλάξεις...ζωγραφίζοντας μια πέτρα που βρήκες σε μια τέεεεελεια παραλία, φτιάχνοντας ένα μόμπιλε με τα κλαράκια που βρήκες στο χωριό των φίλων σου, στολίζοντας τις φωτογραφίες των παιδιών με αστερίες που μάζεψαν τα ίδια...


Και εμείς θέλουμε να τα δούμε!!! Να πάρουμε μια γεύση από το δικό σου καλοκαίρι!! Έλα να παίξεις μαζί μας λοιπόν!! Σε περιμένουμε στο Crafty Life Challenges με την δική σου δημιουργία...Δείξε μας ό,τι έφτιαξες με αγάπη αυτό το καλοκαίρι!! Μικρό ή μεγάλο!!

Η πρόκληση είναι αυτή ακριβώς : Summer Vacation - Summer fun!


Αυτή είναι η δική μου σύνθεση με την μικρούλα μου να κοροϊδεύει τον φακό στο αγαπημένο της μέρος ..το χωριό! Χωρίς ξυπνητήρια, χωρίς τσάντα και παγουρίνα...είναι ήδη στον παράδεισο!! 





Μ ' αυτή συμμετέχω στην πρόκληση του Scrap Africa με αυτό το σκετς




Εύχομαι να περάσετε ένα όμορφο ξεκούραστο καλοκαίρι!!! 

Σας ευχαριστώ πολύ που είστε εδώ!!!


Βάσω


9 σχόλια:

  1. Σούπερ σύνθεση Βασούλα μου,στο είπα στο fb στο λέω κι εδώ!!!Αξίζει νίκη!!!Σε ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στο Scrap Africa!!Βάλτη αν θές και στο Mixed media place...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I love the bright colours contrasting with the background of your page. Thank you for playing with Scrap Africa :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Very nice summery layout! Sweet photo and such gorgeous fruity colour palette. Thank you for joining us at Scrap Africa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Very nice summery layout! Sweet photo and such gorgeous fruity colour palette. Thank you for joining us at Scrap Africa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Marvelous layout,!!
    Love bright colors and all pretty details,,,
    Thanks for playing with us at Scrap Africa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. A beautiful and summery page! I love those fresh and vibrant colours, along with that sweet photo! ;-) Thanks so much for playing along with us at Scrap Africa! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φοβερή ή σύνθεσή σου, Βασω μου! Απίθανα χρώματα και πολύ ωραίο το στήσιμο! Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας στο Scrap Africa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Beautiful background and I love the focal point and nice photograph! Thank you for joining Scrap Africa sketch challenge and hope to see you again this month Vasso. Happy great scrappy crafty moments!
    Hugs and smiles,
    Asmah
    Scrap Africa Design Team
    Qinaahana Arts & Crafts {My Personal Blog}

    ΑπάντησηΔιαγραφή