Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Enjoying life!

Καλησπέρα!

σήμερα παίζω με την πρόκληση του Scraps and Pieces ! We are all mad here!

ψάχνοντας στις φωτογραφίες μας βρήκα μια φωτογραφία της Ανδριάνας να κάνει όπως πάντα τα δικά της! Παιχνίδι με τα νερά, όοοοοολη μέρα! :-)




Εύχομαι όλοι να είστε καλά, ευχαριστώ που είστε εδώ!


Βάσω












6 σχόλια:

  1. Γεια σου Βασούλα μου και καλή χρονιά!! Μα τι ωραίο που εγινε...λες και η Ανδριάνα με το παιχνίδι του νερού έριξε και χρώμα στη σελιδα!! Μου αρέσει πάρα πολύ που επέλεξες λευκό χαρτί και δημιούργησες μόνη σου το φόντο, αυτή η τεχνικη πάντα δίνει πιο προσωπικό χαρακτήρα στις δημιουργίες και μάλιστα το πέτυχες απόλυτα !! Χαίρομαι που έπαιξες με την τρελή μας πρόκληση στο SnP, φιλιά πολλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο χαρούμενη και παιχνιδιαρικη σελίδα όπως και η Ανδριάννα! Λατρευω τα χρώματα που χρησιμοποιησες! Ευχαριστουμε που επαιξες μαζί μας στο Scraps n Pieces!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φωτογραφία φοβερή και την ταίριαξες τέλεια με τα χρώματα αλλά και τις νερομπογιές σου! Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφη σελίδα και πολύ ωραια χρώματα χρησιμοποίησες και αυτή την φορά Βασω μου!!!! Σ ευχαριστούμε που έπαιξες και πάλι μαζί μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταπληκτική η φωτό :) και τέλεια τα χρώματα της σύνθεσης! Μ' αρέσει πολύ το φόντο με τα watercolours! Μπραβο Βασω, σ' ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου! Φιλιά, Αμαλία ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέεελεια σελίδα με ωραία χρώματα και φοβερή φωτογραφία! Μπράβο Βάσω μου έφτιαξες τη διάθεση! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή